Cercar en aquest blog

dilluns, 14 d’octubre del 2013

Presentació Gemma

Hola, em dic Gemma i vaig escollir l’assignatura d’economia perquè crec que és essencial en el món en el qual vivim ja que en el dia a dia et trobaràs situacions en les quals hauràs d’aplicar els coneixements econòmics. Ja sigui en la feina, a casa per l’administració de la llar o simplement per adonar-te’n i comprendre les notícies i la política. Crec que si no tens coneixements sobre l’economia és més fàcil ser manipulat o enganyat i penso que és un àmbit del qual la societat hauria de tenir uns mínims coneixements bàsics i actualment no és així del tot. A més a més, m’agradaria estudiar la carrera de Relacions Públiques + Publicitat + Màrqueting, que té molt a veure en l’economia i els seus coneixements em podran ajudar.


Us he posat una foto del que seria el cicle emocional que tendeixen a seguir els compradors de borsa. Com veieu les expectatives del principi són molt bones però a mesura que passa el temps és un patiment constant i pot acabar malament. Això és una petita reflexió que demostra que no tothom val per invertir en borsa i que és més difícil del que sembla, i sobretot té molt risc perquè acostumes a deixar-te portar per les emocions i pel que tu creus que passarà.

1 comentari:

  1. Bona reflexió. Aquest gràfic és una bona representació de com actuem a la borsa les persones sense coneixements tècnics. Intenta millorar la tabulació (els màrgens) de l'article.

    ResponElimina