Cercar en aquest blog

dijous, 14 de novembre del 2013

Vaga de recollida de basura a Madrid:

Una cadena de decisions polítiques preses als despatxos de l'Ajuntament que, en principi, tenia per objectiu millorar la gestió dels serveis municipals i, de pas, estalviar , ha acabat amb cents de treballadors molt a la vora de ser despedits, amb zones de la ciutat cobertes per tonelades de basura, residents enfadats, medis estrangers estupefactes i una alcaldesa superada pels problemes que se li venen a sobre.

Les causes principals per les quals hi ha aquesta quantitat de basura acumula als carrers de la capital d'Espanya son les decisions que s'han pres per part de l'Ajuntament ja que aquest, ha reduit la partida que donava a l'empresa encarregada d'organitzar els serveis de neteja i recollida d'escombraries. L'única opció que ha tingut aquesta empresa ha sigut reduit el nombre de treballadors, cosa que comporta l'augment d'hores de treball dels altres no augmentant el seu salari i molts d'altres que s'han quedat sense feina. 

Les conseqüencies, com tothom ha pogut observar, és la nefasta situació en la que es troba Madrid, en la que tot està brut. Les conseqüències d'aquesta imatge que dona Madrid és que es perdrà un gran nombre de visitants o que, aquells que ja ho hagin reservat no tornaran. Això pot comportar que les empreses que es guanyen la vida a travès de les visites dels estrangers (hotels, tendes...) baixin els seus guanys.


Observem que la demanda disminueix perquè a la gent no li agrada la pèssima imatge de Madrid i fa que no es vagi a fer turisme. Com que les empreses encarregades del turisme no guanyaran, hauràn de disminuir l'oferta, i a poc a poc, tot anirà perdent.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada