Cercar en aquest blog

diumenge, 17 de novembre del 2013

iPhone 5C, lluny d'igualar la demanda del seu predecessor, l'exitós iPhone 5.

En cinc colors diferents i recobert de plàstic debutar a internet l'iPhone 5C, d'acord amb les primeres estimacions, està lluny d'igualar la demanda del seu predecessor, l'exitós iPhone 5.

Els consumidors van poder encarregar els seus 5C de 16 GB en blanc, rosa, groc, blau i verd per 99 dòlars (199 dòlars per a la versió de 32 GB) si signaven un contracte de dos anys amb una companyia telefònica.

Fa un any, Apple va esgotar el seu primer tiratge de iPhone 5 en una hora i va haver de passar més de dos mesos fins que l'oferta igualés la demanda i s'acabessin els temps d'espera. Fins ara, cada nova versió d'iPhone sobrepassava els números de l'anterior, cosa que no sembla que hagi de ser el cas aquesta vegada.

El model 5C rebre nombroses crítiques després de la seva presentació en un esdeveniment celebrat per Apple a Califòrnia , per canviar l'aspecte metal · litzat dels iPhone per un més plasticos i per tot just incorporar cap millora respecte a l'iPhone 5 . (La versió alliberada es va taxar en 549 $, 16GB ) .


En Piper Jaffray creuen , que l'iPhone 5C anirà guanyant posicions amb el pas dels dies a mida que els usuaris menys aficionats a la tecnologia ho vagin descobrint i quedin enamorats per la seva tecnologia i aparença vistosa .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada