Cercar en aquest blog

dimarts, 8 de gener del 2013

MADRID DA LIBERTAD PARA ABRIR LOS COMERCIOS TODOS LOS DÍAS


El Gobierno de Aguirre rectifica y beneficia a las grandes superficies

Las tiendas pequeños y medianas ven difícil competir y temen echar el cierre

Las 70.000 tiendas madrileñas podrán estar abiertas las 24 horas del día los 365 días al año a partir de marzo del 2012

Desde que se apruebe, podrán abrir todos los días las grandes cadenas de concesionarios de bricolaje, decoración, muebles, juguetes y concesionarios de automóviles. También se podrán abrir negocios sin tener la licencia con la mera declaración de que se ha solicitado.

Alfaro señaló que el 40% de las tiendas madrileñas no tienen trabajadores -son negocios familiares- y otro 23% solo tiene un empleado. En estas circunstancias pidió una moratoria de cinco años para adaptarse a los planes de la Comunidad.

GRÀFIC:
 
 

CAUSES:

· Voler donar un bon servei

· Facilitar als clients les hores de compra, ja que podran anar quan vulguin

· A molts altres països aquests horaris ja s'han establert

CONSEQÜÈNCIES:

· La gent crec que consumirà més i d'aquesta manera també al haver més consum els grans comerços podran baixar més els preus dels seus productes

· Els petits comerços no podran fer front davant d'aquests i es veuran obligats a tancar

· Es crearan molts nous llocs de treball

OPINIÓ PERSONAL:

Jo crec que des de el punt de vista del consumidor està molt bé, ja que ara potser hi ha gent que només té temps lliure els diumenges o treballen tot el dia i és quan les botigues estan tancades.

Des del punt de vista de les petites botigues no ho veig bé perquè aquests grans comerços els faran molta competència amb preus molt més baixos i acabaran tancant.

També em sembla una bona idea si això és fa a Barcelona i a la resta d'Espanya perquè es crearan molts llocs de treball nou i actualment això ajudarà molt a la gent que no té feina perquè estarà disposada a treballar de nit si fa falta.






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada