Cercar en aquest blog

diumenge, 18 de setembre del 2011

Hola economia!


Hola!
Sóc l'Andrea L., estudiant de 1er de Batxillerat de Ciències Socials. Justament he començat el batxillerat aquest any, després d'haver acabat l'etapa de l'ESO, optant per seguir estudiant ja que crec que és important tenir una bona base d'estudis i de cultura per la vida, i perquè la situació actual a Espanya no és gaire bona per posar-se a treballar o a buscar treball.
Sabent ja el temari que farem a l'assignatura d'economia, crec que estarà molt bé perquè ens explicarà el perquè de la situació actual i d'altres coses necessàries que tota persona hauria de saber, sobretot nosaltres, estudiants que tenim tot un futur per endavant.
A vegades assignatures com aquesta són molt més pràctiques que d'altres.
Bueno, canviant de tema, declaro que començo el curs amb ganes, però ja cansada i amb bastanta mandreta sobretot pel tema d'horaris, això d'aixecar-se tant d'hora fa molt mal!
La foto que tinc de perfil és de Sant Feliu de Guixols, lloc on he estiuejat i on dormia fins molt tard, i després anava a la platjeta a passar tot el dia, al mar, llegint,xerrant, o bé dormint també!
( sóc molt dormilega com heu pogut observar...). Un dels llibres que he posat com a preferits,La Madre, me l'he llegit a la sorra d'aquesta platja, i de veritat que em va agradar moltíssim! És un llibre molt apassionant i que pels interessats en història contemporànea( com jo) els el recomano.
L'última pel·lícula que vaig veure no era gaire bona, però sí per passar l'estona perquè hi ha moments divertits, es diu "No me pidas que te bese porque te besaré", és d'un director català, diria. Bueno, ja sabeu una miqueta més de mi. Espero que això del blog estigui bé per aprofundir la matèria i perquè els que no sabem gaire d'informàtica agafem una mica més de traça.
Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada