Cercar en aquest blog

dilluns, 12 de setembre del 2011

Benvinguda al curs d'Economia 2011-2012

Hola! Avui us dono la benvinguda al curs d'Economia 2010-2011.

Sóc l'Aurora, la professora d'economia de l'Institut Pere Calders , un "super-institut" que es troba a la fantàstica ciutat de Cerdanyola. També seré la vostra guia per donar vida a aquest bloc, creat especialment per valorar les vostres habilitats digitals, competències comunicatives i de recerca, així com la vostra motivació. Aquí trobareu una nova eina de treball per aprendre Economia.
La vostra tasca durant aquest curs serà publicar diferents articles -de temes econòmics- que jo suggeriré a l'aula i que us ajudaran a entendre què està passant al món: crisi, atur, inflació, pobresa, desequilibris econòmics, fallides d'empreses, polítiques econòmiques, borsa, etc.
He après que vosaltres, els estudiants, gaudiu molt participant activament en la construcció dels coneixements, per exemple, escollint notícies d'actualitat i comentant-les al bloc, o publicant un vídeo d'economia que heu vist al youtube, o bé comentant un acudit econòmic. Això us agrada més que "empollar" els apunts de classe i fer el típic examen. Es així?
Espero que aquesta eina us doni una mica més de motivació per aprendre economia i per treure molt bones notes. Recordeu que les vostres aportacions seran avaluades per la nota del trimestre juntament amb altres activitats d’avaluació continuada (10% del total). Ah!! De l’examen no us escapareu, tenim 2 cada trimestre (90% de la nota).
Com a primera tasca us demano que accepteu la meva invitació i publiqueu un primer article de presentació. Expliqueu aquí, al bloc, quí sou i què és el que més us agradaria aprendre a l’assignatura.
Això és més fàcil del que sembla!
Endavant!!
Aurora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada