Cercar en aquest blog

dimarts, 7 de gener del 2014

Inditex

INDITEX
Notícia i resum:
 
Aquesta empresa està situada actualment en el número 20 del rànquing d’empreses espanyoles. Això és gràcies per exemple, a que últimament ha pujat el seu benefici gràcies a la disminució d’impostos, això ha provocat que les seves vendes pugin un 6% i han accelerat el seu creixement encara que ha caigut en el rànquing a Espanya. 
 
 
 
Un altre exemple, és que Inditex lidera actualment en la moda online, les dates exactes són que ha facturat virtualment 82,2 milions d’euros només a Espanya, l’únic que supera aquesta empresa, és Privalia, el seu major rival que la supera en dos milions d’euros per productes no tèxtils.
Les ventes del 2012, converteixen a l’empresa Inditex en la major empresa tèxtil espanyola i al mateix temps l’empresa que més ven online.  D’aquesta venta online, Zara ocupa la quarta part de la venta de roba.
 
 
 
Aquesta empresa està en plena recuperació econòmica , assegura el president d’aquest grup, Pablo Isla, després de veure els indicadors econòmics recents. I així mateix ha confirmat que el marge brut es mantindrà estable en el segon semestre de l’any, després de pujar un 4% en els nou primers mesos del seu exercici fiscal fins arribar als 7.141milions d’euros.
 
Relació amb l’assignatura:
 
El model de mercat d’aquesta empresa és la competència perfecta, ja que hi ha molts compradors que individualment no tenen gaire importància, hi ha molts compradors i venedors que accepten el preu de mercat ja que al hi haver tanta competència sinó tenen els preus iguals, no vendran. També perquè el producte que venen és gaire bé idèntic, hi ha informació perfecta i els preus d’aquesta empresa estan marcats per l’oferta i la demanda, i l’Estat no intervé.
 
Valoració personal:
 
En la meva opinió, Inditex és una de les millors empreses d’Espanya, amb origen espanyol, ja que no deixa d’innovar i encara que Espanya estigui en plena crisi econòmica, ha aconseguit créixer gràcies això, a diferència d’altres empreses que s’han estancat. Poc a poc, ha sortit de la crisi espanyola i ha aconseguit ser una de les empreses espanyoles que més ventes online té.
Crec que aquesta empresa encara que caigués en la crisi espanyola, seria impossible que tanqués ja que té moltes botigues que estan en el seu poder i si que podria ser que tanquessin algunes d’aquestes però els mateixos consumidors de la roba d’Inditex aconseguirien treure aquesta empresa de la crisi.
 
http://www.inditex.com/es/trabajo_para_ti/seguridad http://www.capitalbolsa.com/articulo/107306/inditex-comentarios-a-la-conferencia-de-resultados.html http://www.inditex.com/es http://www.inditex.com/es/quienes_somos/trayectoria año de inicio de Inditex http://ocio.elnortedecastilla.es/tendencias/inditex-es-considerada-como-la-empresa-del-sector-de-la-moda-mas-valiosa-del-mun-21062011.html http://www.finanzas.com/noticias/economia/20131211/economia-empresas-presidente-inditex-2564549.html http://www.ranking5000.com/buscador/?nombre=inditex&cif https://www.google.es/#q=noticias+de+la+economia+de+la+empresa+inditex http://economia.elpais.com/economia/2013/11/12/actualidad/1384289486_822043.html http://economia.elpais.com/economia/2013/09/18/actualidad/1379484715_335088.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada