Cercar en aquest blog

diumenge, 13 de novembre del 2011

La OPEP eleva les seves previsions de demanda de petroli

En el panorama mundial del 2011, l'Organització de Països Exportadors de Petroli va elevar la seva estimació d'oferta, al dir que la capacitat de bombeig del grup es duplicarà cap a el 2015.






La demanda mundial de petroli creixerà 92,2 milions de barrils per dia cap al 2015, el qual suposa que hi haurà un augment d'un 1,9 milions de barrils de petroli diaris desde l'estimació anterior.










Al 2010, la demanda de petroli va ser de 86,8 milions de barrils diaris.












La meva opinió personal és que, teòricament, aquest descobriment de petroli és una bona notícia. Pero si continuem fent servir el petroli de la manera que ho fem, mai invertirem en altres recursos, probablement molt menys perjudicials pel medi ambient.


En aquest cas, com a conseqüència de l'augment de la quantita de pertroli, hi haurà un augment en la seva demanda i, donat que no tenim dades dels preus i de la seva evolució, suposem que també ho farà el seu preu.











SARA TERRAZA







1 comentari:

  1. Sara, has trobat una notícia de demanda fantàstica. Intenta editar la notícia amb un gràfic fet per tu on es vegi el desplaçament de la demanda i les consequències sobre preu i quantitat.

    ResponElimina