Cercar en aquest blog

divendres, 11 de novembre del 2011

LA CRISIS DEL CRÈDIT


En un principi,els inversionistes, guanyaven diners dels interessos que treien al comprar "bonos de l'estat";però al baixar l'interés dels bonos,els inversionis

tes van decidir buscar interessos d'altres fonts,així que a través dels bancs,van començar a comprar hipoteques. En un principi compraven hipoteques segures,és a dir,hipoteques de gent que sabien que els retornaria els diners i dels quals obtendiren beneficis,però més endavant,la seva ambició els va cegar i van començar a comprar totes les hipoteques possibles,sabent, que en el cas que no els tornessin els din
El que va passar,però,va ser que aquelles hipoteques de risc es van convertir en el seu malson. La gent no podia pagar-les i tornava les cases al banc,tantes cases van ser tornades,que van aquestes van començar a baixar de valor i els inversionistes per comptes de beneficis van tenir pèrdues,provocant així,la CRISI DEL CRÈDIT.ers,els embargarien la casa,que en aquell moment tindria més valor a causa de que hi havia més demanda que oferta,i podrien treure més beneficis.








Aquí hos deixo un video que ho explica d'una manera molt entenedora:










La meva opinió personal sobre aquest tema és que l'avarícia dels inversors i l'ingenuitat de les persones amb pocs recursos que van acceptar les hipoteques sense medis per pagar-les,van ser la causant de la la mala gestió dels diners i de la crisi posterior,que ara ens afecta a tots.











Causes: Els banquers van donar crèdits a tothom perquè es compressin coses pensant que si no els retornaven els diners es quedarien amb els bens i els podrien vendre més cars.


Conseqüències: van donar tants i a tanta gent que no podia tornar-los que van quedar-se sense diners. Així que la demanda seguia igual però no hi havia la mateixa oferta.



1 comentari:

  1. Andrea, afegeix un gràfic de com la demanda de vivendes ha disminiit a causa de la disminució de la renda (i del crèdit). Intenta dibuixar el desplaçament de la demanda i les consequencies sobre els preus i les quantitats d'equilibri.

    ResponElimina