Cercar en aquest blog

dijous, 6 d’octubre del 2011

LA SANITAT EN CRISI



La sanitat pública s'enfonsa, sobre tot a Catalunya. Les retallades són evidents sobre tot al sector sanitari, on se n' han fet moltes: tancancament de quiròfans,tancament de de farmàcies de guàrdia,tancaments d'alguns Caps de nit, han retallat la despesa de medicaments i recentment el govern ha decidit rebaixar a la meitat el sou de nadal a la gent que treballa en sanitat.

1 comentari:

  1. Molt bona la representació del dibuix Marta! Ben trobat.
    Estic d'acord amb tot el que has dit. A sobre ara també s'està parlant del copagament, que es pagar cada vegada que vas al metge uns quants euros.
    Crec que hauríem de pensar a qui estan beneficiant aquestes retallades a la sanitat pública, ja que no crec que sigui estrictament necessari retornar el deute que té Catalunya mitjançant la retallada en un dret i en un dels pilars més importants de la societat( amb l'educació)que és la sanitat.
    Recordem que els que estan gobernant ara mateix la Generalitat són els representants de la dreta catalana. Això vol dir que no busca un benefici col·lectiu per molt que ens donguin excuses.
    Serà a partir d'ara quan la gent es vagi passant més a la sanitat privada, és ara quant hospitals públics seran venuts a la privada i després tornaran a ser llogats per la Generalitat. Us adoneu del que pretenen? En el meu mode de veure-ho crec que s'estan rifant la sanitat, penseu que és un dels negocis més gran del món,es tracta de SALVAR VIDES, no de béns materials.
    Pense-m'hi.

    ResponElimina