Cercar en aquest blog

dimecres, 7 de desembre del 2011

"Els aliments elaborats ens ajuden a gaudir de les festes"


Dijous 1 Desembre 2011 LA VANGUARDIA

Avui,a més de comptar amb una àmplia oferta de producte fresc i de qualitat i a bon preu,els paradistes donen més facilitats als seus clients tot oferint-los productes ja elaborats.

Per Nadal,una de les èpoques de l'any en què se celebren més àpats familiars concentrats en un període més curt de temps,una opció per poder anar més descansats i gaudir una mica més de la familia i de les festes és adquirir algun dels plats que ja estan a punt per ser menjats.

"Tots plegats cada vegada tenim menys temps i també en sabem menys de cuinar,i l'opció de comprar els productes ja elaborats cada vegada té més seguidors"

Causes: La causa del ascens de venta de productes ja elaborats és que en una època on tenim que cuinar tants àpats i cada cop tenim menys temps i en sabem menys,és més fàcil comprar un menjar ja preparat i estar més temps amb la família. Això es fruit de les preferències.

Conseqüències: La demanda es desplaça cap a la dreta. I el punt d'equilibri augmenta. Altres mercats,com el de pollastre o gall d'indi,disminuirà,ja que hi han nous mercats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada