Cercar en aquest blog

dissabte, 28 de desembre del 2013

Windows 8 rebasa al sistema operativo de Apple


Amb l'aparició d'aquest nou sistema operatiu de Windows, WIndows 8, pel que fa a sistemes operatius d'escritori, veiem que Windows va per davant d'Apple amb unes dades d'aproximadament 86,7% per Windows, incluint Windows 7 (45,63%), Windows XP (33,66%) i WIndows 8 (7,41%). Per tant, Apple té només un 7,3% i el restant, pertany a altres sistemes operatius no tan coneguts. 
Apple, per la seva part, té una cómoda posició líder en el mercat de les "tablets". I aquesta situació és més rellevant que el creixement de WIndows 8 als escritoris, considerant que el mercat de "tablets" està en expansió per tot el món mentre que el de ordinadors està en decreixement constant.

RELACIÓ AMB L'ASSIGNATURA
Pel que fa a l'assignatura, veiem dos creixement en el mercat. El primer és el creixement de Windows en el mercat d'ordinadors i d'aparells d'escritori i per tant, el decreixement d'Apple en aquest ambient. Però pel que fa al mercat de "tablets" Windows no ha tingut cap moviment perquè gairebé no tracta aquests materials i en canvi, Apple ha tingut un augment molt important ja que, com he dit abans, és el futur.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada