AUGMENTA LA
PRODUCCIÓ D'ALIMENTS ECOLÒGICS TOT I LA CRISI
Molts pensaven que amb la crisi
econòmica els primers
a caure serien els productors d'aliments ecològics.
Que posats a estrènyer-nos
el cinturó, a molts se'ns anaven a baixar
els fums de l'ecologisme i anàvem a acabar
comprant el menjar més barata, aliens a
químiques i transgènics.
Però s'han equivocat.
La producció d'aliments ecològics ha experimentat durant el passat any un important creixement, tant en superfície com en nombre d'operadors. A falta de dades nacionals més recents, la superfície dedicada a Espanya a l'agricultura ecològica registrar el 20011 un increment de 21,64% fins superar les 1,6 milions d'hectàrees. I en ramaderia ecològica ja hi ha més de 5.000 explotacions ramaderes registrades.
La producció d'aliments ecològics ha experimentat durant el passat any un important creixement, tant en superfície com en nombre d'operadors. A falta de dades nacionals més recents, la superfície dedicada a Espanya a l'agricultura ecològica registrar el 20011 un increment de 21,64% fins superar les 1,6 milions d'hectàrees. I en ramaderia ecològica ja hi ha més de 5.000 explotacions ramaderes registrades.
Causes:
Les causes d’aquesta notícia són que cada cop menys la
gent posa en joc la seva salut. Els consumidors prefereixen gastar-se i estalviar més diners en el menjar
que en roba o en els últims aparells tecnològics
Conseqüències:
Les conseqüències que poden haver són que al haver-hi
un augment de la demanada de aliments ecològics els preus d’aquests baixin i
que degut això els productes no ecològics també hagin de baixar els preus per
fer-li competència ha aquests.
Opinió personal:
Jo penso, que esta bé que la gent prefereixi gastar-se
o estalviar més diners per aliments ecològics que per roba o aparells
tecnològics, ja que aquests no ens afecten a la salut i són necessitats
secundàries , sobretot els aparells tecnològics, en canvi el menjar és una
necessitat primària,és a dir, que necessitem el menjar per viure. Encara que també penso que ens hauríem d’informar
bé de si hi ha tanta diferència a nivell saludable entre un producte ecològic i
un que no ho és i si surt a conte comprar-los o no.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada